Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Voorruitschade

Heeft u voorruitschade opgelopen? Bel of mail dan De Voorruitspecialist. Mobiele service en de scherpste prijzen van Vlaanderen als het gaat om voorruit reparaties en vervanging.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw voorruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Schade aan uw voorruit

Voorruitschade komt altijd ongelegen. Meestal heeft dit te maken door rondvliegende steentjes op het asfalt. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat temperatuurverschillen door bijvoorbeeld het gebruik van airconditioning eveneens voor barstjes of scheurtjes in de voorruit kunnen leiden. Is er sprake van steenslag of andere voorruitschade, dan bent u bij De Voorruitspecialist aan het goede adres. Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen een half uur.

Voorruit vervanging

Het vervangen van de voorruit van uw auto is een intensieve en vooral complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden ook op het gebied van autoruiten de nieuwste technologiëen toegepast, die zich ook in het venster bevinden. Denk bijvoorbeeld aan verwarmingselementen, lichtsensoren, regensensoren en geïntegreerde camera's. Bovendien bestaat een autoruit uit een complexe samenstelling van lagen, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen in het geval van steenslag of scheurtjes en barstjes.

Onze procedure

Wij adviseren in de meeste gevallen om de voorruit in zijn geheel te vervangen als er sprake is van schade. Dit heeft te maken met het feit dat kleine reparaties aan sterretjes maar van tijdelijke aard zijn. Heeft u een afspraak bij ons gepland, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe met het juiste materiaal. Vooraf plannen wij samen met u de juiste dag en tijd om uw voorruit te vervangen.

Vanzelfsprekend komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruitschade zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Aangezien wij geen dure bedrijfspanden en reclame kennen, kunnen mij met zekerheid vaststellen dat we dan ook de goedkoopste van Vlaanderen zijn.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit beschikbaar hebben als we deze komen vervangen.

Calculator Voorruitspecialist

Over ons

voorruitschade

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur