Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Voorruitschade en verzekerd?

Bent u verzekerd tegen voorruitschade? Bij De Voorruitspecialist bent u aan het juiste adres. Voorruitschade zoals sterretjes, barstjes en scheutjes wordt in veel gevallen vergoed door uw verzekeraar. Meestal zit dit in het basispakket. Als u een autoverzekering heeft afgesloten, dan kost een voorruit vervanging in veel gevallen u dus helemaal niets. Daarbij nemen wij rechtstreeks contact op met uw verzekeringsmaatschappij en handelen we het dossier rechtstreeks met hen af.

Een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen waarmee we samenwerken vind u op deze pagina. Ziet u uw verzekeraar hier niet tussen staan of weet u niet exact of u wel in aanmerking komt? Bel ons gerust voor meer informatie op: 078 480 639.

Voorruitschade & vervanging

Voorruitschade is een algemene benaming voor allerlei soorten schades aan uw voorruit. Te denken valt aan sterretjes, barsten en steenslag, maar ook vervelende krassen en scheuren behoren hiertoe. Dergelijke ruitschade ontstaat vaak door rondvliegend grind, steentjes en losse stukjes asfalt. Welke vorm van schade u ook heeft: voorruitschade is hinderlijk en bovendien gevaarlijk. U kunt de weg niet op als u onvoldoende zicht heeft.

Dekking voorruit vervanging

Het vervangen van een voorruit brengt in principe geen extra kosten met zich mee. Heeft u een WA-verzekering - met (kleine) omnium, beperkt of volledig casco of ander aanvullend pakket - dan is voorruitschade in de meeste gevallen gedekt. Het claimen van deze schade heeft ook geen enkel effect op uw autoverzekeringspremie.

In de voorwaarden staat precies omschreven op welke basis u verzekerd bent voor wat betreft autoruitschade. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord en zoekt dit voor u uit.

Vervanging bij De Voorruitspecialist

De Voorruitspecialist werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen en handelt alles direct af met de desbetreffende partij. Dat betekent ook dat u hier nooit financieel tussen hoeft te komen. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraakformulier in te vullen en onderaan aan te geven dat u verzekerd bent tegen glasbreukschade. Bellen kan natuurlijk ook op: 078 480 639. De Voorruitspecialist doet de rest.

 • Een afspraak maken gaat eenvoudig en snel.
 • Mobiele service: We komen naar u toe en vervangen of herstellen uw autoruit thuis of op het werk.
 • U krijgt 10 jaar garantie. Zowel op de plaatsing van het glas, waterdichtheid en de gebruikte materialen.

Niet verzekerd

Bent u niet verzekerd tegen voorruit en glasbreukschade? Of weet u het niet zeker? Geen punt. De Voorruitspecialist kan dit altijd voor u uitzoeken. En mocht u inderdaad niet verzekerd zijn, dan kunt u altijd een prijsopgave invullen of zelf de kosten zien aan de hand van onze handige calculator.

Wij laten u altijd weten wat de kosten zijn, voordat wij een afspraak met u inplannen. Zo krijgt u achteraf nooit een torenhoge rekening gepresenteerd. In tegenstelling tot andere bedrijven bieden wij de goedkoopste voorruiten en service aan van Vlaanderen.

voorruitschade verzekerd
afspraakformulier

Het team van De Voorruitspecialist heeft ruim 20 jaar ervaring in de autoruitenbranche! Wij hebben diverse monteurs in dienst die dagelijks op pad gaan om voorruiten te vervangen.

Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze autoruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele autoruit die we vervangen.
 

Alle voordelen op een rijtje:

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Het werkgebied is Luik, Antwerpen, Limburg, Oost- & West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Mobiele service: voorruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Originele autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn
 • Voorruiten van bijna alle automerken en typen. In de calculator kunt u zien wat de kosten zijn voor een losse voorruit
 • Voor overige informatie belt u 078 480 639.
© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur