Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Voorruit reparatie

Heeft u een voorruit reparatie nodig? Bij De Voorruitspecialist.be bent u aan het goede adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste van Vlaanderen.

Onze gecertificeerde monteur komt bij u langs op een locatie naar keuze en vervangt de voorruit van uw auto vakkundig. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de reparatie en vervanging van uw autoruit. U kunt ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken.

Service ter plaatse & scherpe prijzen

Zoekt u een bedrijf dat tegen een goede prijs uw voorruit repareert, dan is De Voorruitspecialist de beste optie. Aangezien wij geen dure reclames en bedrijfspanden hebben, kunnen wij de goedkoopste voorruitvervanging aanbieden. Daarom kennen wij de scherpste prijzen in de regio.

Wij komen naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruitschade zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. 
 

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

In de meeste gevallen van wat betreft voorruitschade vervangen wij de autoruit in zijn geheel. Daarvoor gebruiken wij uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren.

Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit beschikbaar hebben als we deze komen vervangen.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - bel: 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie de paarse knop in de rechterkolom.

 

Voorruit reparatie

Over De Voorruitspecialist.be

Autoruit vervangen

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.
 

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur