Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Voorruit Monteren

Op zoek naar een goedkoop adres om een nieuwe voorruit te laten plaatsen en monteren? De Voorruitspecialist.be heeft de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Daarbij bieden wij service op locatie en monteren wij uw voorruit binnen een half uur.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor uw nieuwe voorruit. Het is ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Voorruiten monteren is onze specialiteit

Heeft u autoruitschade opgelopen? Dat is vervelend en het komt altijd slecht uit. Daarom wilt u ook dat dit zo snel en goedkoop mogelijk wordt opgelost. Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen en monteren van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen een half uur.

Het vervangen van de voorruit van uw auto is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden de nieuwste technologiëen toegepast, die zich ook in het venster bevinden. Hierbij kunt u denken aan verwarmingselementen, licht- en regensensoren en geïntegreerde camera's. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert. Uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Op de dag van de afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en monteren uw autoruit zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - bel: 078 480 639 - opvragen of via het formulier.

Losse verkoop voorruiten

U kunt bij ons terecht voor de losse verkoop van voorruiten. Hierbij rekenen wij de kosten van de autoruit en eventuele afleverkosten. Natuurlijk is zelf ophalen ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u ons het beste rechtstreeks bellen op: 078 480 639.
 

voorruit monteren

Over De Voorruitspecialist.be

Autoruit monteren

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • Voor overige vragen kunt u ons bellen op 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur