Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Voorruit met verwarming vervangen

Een voorruit met verwarming vervangen? Voor De Voorruitspecialist is dit natuurlijk geen enkel probleem. Zelfs voorruiten met de nieuwste technologische toepassingen vervangen wij in een mum van tijd. En tegen de scherpste prijzen. U kunt de kosten voor een nieuwe voorruit berekenen met onze handige Calculator. In slechts 4 stappen ziet de beschikbare ruiten en prijzen. Een voorruit met verwarming vervangen maakt geen verschil qua prijs. De Voorruitspecialist kan met zekerheid zeggen dat ze de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen hebben. Daarnaast bieden wij service op locatie en lage voorrijkosten

U kunt ons bellen op nummer 078 480 639, zodat wij u direct kunnen vertellen wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Uiteraard is het ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of om meteen een afspraak te maken.

Voorruiten vervangen is onze specialiteit

Het vervangen van een voorruit is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden nieuwste technologiëen toegepast, die zich ook in het venster bevinden. Licht- en regensensoren en geïntergreerde camera's bijvoorbeeld. Verwarmingselementen komen ook veelvuldig voor. Autokopers kiezen hiervoor, aangezien zij op koude dagen niet meer hoeven te krabben. Qua toepassing bestaat dit simpelweg uit dunne gloeidraadjes, eigenlijk op dezelfde manier als dat een achterruit verwarmd kan worden, al heeft Volkswagen in 2017 ook een voorruit ontwikkeld met een dun laagje zilver. Dit flinterdunne laagje transparante zilver zet elektriciteit om in warmte. Zodoende is het mogelijk dat de voorruit snel ontdaan wordt van ijs of condens. Autoglas bestaat daarnaast uit een complexe samenstelling van laagjes. In het geval van voorruitschade (krassen, sterretjes, barsten, scheuren, steenslag of erger) zorgt de structuur van de autoruit er dan ook voor dat deze niet kan verbrijzelen.

Omdat de technologie rondom voorruiten, waaronder voorruiten met verwarmingselementen, dus ook veranderd, scholen de medewerkers van De Voorruitspecialist zich met regelmaat. Zo blijft het team up-to-date voor wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen zij er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert. 

Scherpe prijzen, mobiele service

In het geval van voorruitschade, wat vaak tijdens het autorijden zelf ontstaat, wilt u dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. U kunt als eerste het stappenplan van de Calculator volgen of een prijsopgave invullen. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bent u verzekerd tegen glasbreukschade? Vul dan bij het afspraakformulier de naam van uw verzekeringsmaatschappij in of lees hier meer voor de diverse verzekeraars waar wij mee samenwerken.

Zodra u contact met ons opgenomen heeft, plannen wij met de juiste dag en tijd om uw voorruit te vervangen. Vanzelfsprekend komen wij op de dag van de afspraak naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruit zo snel mogelijk.

kosten voorruit vervangen berekenen met de calculator

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. 

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Over De Voorruitspecialist

Autoruit vervangen

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: autoruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Verzekerd tegen glasbreukschade? Kijk dan hier.
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur