Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Voorruit herstellen

Een voorruit herstellen hoeft niet duur te zijn. Bij De Voorruitspecialist.be bent u aan het goede adres voor de goedkoopste herstelwerkzaamheden als het gaat om de voorruit van uw auto.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service ter plaatse & scherpe prijzen

Wilt u geen hoge kosten voor het herstellen van uw voorruit, dan is De Voorruitspecialist de beste keuze. Wij zijn namelijk de goedkoopste van Vlaanderen.

Wij herstellen uw voorruit zo snel mogelijk. Voor sterretjes, barsten of scheuren: wij vervangen uw autoruit deze tegen scherpe prijzen.

Wij komen volgens afspraak naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruitschade zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Voorruit vervangen?

Het is niet altijd mogelijk om een voorruit te herstellen. Dan dient deze in zijn geheel vervangen te worden. Geen enkel probleem.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze autoruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle voorruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele voorruit die we vervangen.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit zien met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie het de paarse knop in de rechterkolom.

Wij scholen ons met grote regelmaat zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden dat alles perfect functioneert. Uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!
 

Sterretje repareren

Over ons

Voorruit vervangen

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht voorruiten van alle merken. Ook ruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

 

© 2019 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur