Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Glasbreukverzekering

Als u een glasbreukverzekering heeft, dan zal het herstel of de vervanging van uw autoruit u niets kosten. De Voorruitspecialist handelt dan namelijk alles rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. Dit heeft ook geen effect op uw autoverzekeringspremie.

Glasbreukverzekering? Geen extra kosten.

De Voorruitspecialist werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen en behandelt het dossier rechtstreeks met uw makelaar of verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat u hier nooit zelf financieel hoeft tussen te komen. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraakformulier in te vullen en onderaan aan te geven dat u verzekerd bent tegen glasbreukschade. Bellen kan natuurlijk ook op: 078 480 639. De Voorruitspecialist doet de rest.

  • Een afspraak maken gaat eenvoudig en snel.
  • We komen naar u toe en vervangen of herstellen uw autoruit thuis of op het werk. Zo verliest u geen tijd
  • U krijgt 10 jaar garantie. Zowel op de plaatsing van het glas, waterdichtheid en de gebruikte materialen

Erkend door Verzekeringsmaatschappijen

De Voorruitspecialist is erkend door onder andere de volgende maatschappijen:

Over ons

Verzekerd?
afspraakformulier
Het team van De Voorruitspecialist heeft ruim 20 jaar ervaring in de autoruitenbranche! Wij hebben diverse monteurs in dienst die dagelijks op pad gaan om voorruiten te vervangen. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze autoruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele autoruit die we vervangen.

De Voorruitspecialist onderscheidt zich door de korte lijnen, het vakmanschap en de flexibiliteit. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan centraal. Het werkgebied is Luik, Antwerpen, Limburg, Oost- & West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Lees ook de reviews om te zien hoe tevreden klanten over onze diensten zijn.

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur