Sterretje autoruit

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Sterretje autoruit

Woont u in de provincies Limburg, Antwerpen, Oost-, of West Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Luik en heeft u een sterretje in uw autoruit? Bij De Voorruitspecialist.be bent u aan het goede adres. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service op locatie en scherpe prijzen

Zoekt u een bedrijf dat tegen een goede prijs een sterretje in uw autoruit repareert, dan is De Voorruitspecialist de beste optie. Wij komen naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen uw autoglas zo snel mogelijk. Wij kennen de scherpste prijzen in de regio. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Autoruiten van de hoogste kwaliteit

U kent vast wel de uitdrukking dat “een sterretje in uw autoruit snel erger kan worden”. Dit is helemaal waar, maar wat er vaak niet bij verteld wordt, is dat een gerepareerd sterretje vaak snel weer voor een grotere barst zorgt. Wij adviseren dan ook in de meeste gevallen om de autoruit in zijn geheel te vervangen, aangezien het herstellen van een ster in het autoglas vaak maar van tijdelijke aard is. Daarbij zijn de totale kosten vaak niet eens hoger.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele auto- en voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn en rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren komen. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit hebben als we deze komen vervangen.

autoglas voorruitspecialist

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruiten. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!