Scheur in voorruit

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Scheur in voorruit

Heeft u een scheur in uw voorruit? Dan bent u bij De Voorruitspecialist.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Voorruiten vervangen is onze specialiteit

Een scheur in uw voorruit is erg vervelend en bovendien erg gevaarlijk! Daarbij mag u geeneens doorrijden met dergelijke autoruitschade. Het is daarom belangrijk dat dit snel aangepast wordt. Daarom wilt u ook dat dit zo snel en goedkoop mogelijk wordt opgelost. Wij zijn de ideale partij om uw voorruit te vervangen: al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van auto- en voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen ongeveer een uur.

Het vervangen van uw voorruit is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden de nieuwste technologiëen toegepast, die zich ook in deze voorruit bevinden. Hierbij kunt u denken aan aan aan verwarmingselementen, licht- en regensensoren en geïntegreerde camera’s. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Sterretje autoruit

Calculator

De calculator werkt op dit moment niet. Je kan een prijsopgave aanvragen, dan nemen we spoedig contact met je op.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

De Voorruitspecialist werkt uitsluitend met originele autoruiten van de bedrijven Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek zijn aan de originele ruit.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruiten. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!