Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Scheur in Autoruit

Heeft u een scheur in uw autoruit? Dan bent u bij De Voorruitspecialist.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. En natuurlijk van topkwaliteit.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor uw nieuwe voorruit. Het is ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Autoruiten vervangen is onze specialiteit

Een scheur in uw autoruit is ontzettend vervelend. Het belemmert uw zicht en bovendien is het rijden met een scheur erg gevaarlijk! Daarbij mag u geeneens doorrijden met dergelijke autoruitschade. Het is daarom belangrijk dat dit snel aangepast wordt. Dit kan zo snel en goedkoop mogelijk bij De Voorruitspecialist. Wij zijn namelijk al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van auto- en voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw autoruit binnen een half uur.

Het vervangen van uw autoruit - en met name de voorruit - is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden de nieuwste technologiëen toegepast. Hierbij kunt u denken aan aan aan verwarmingselementen, licht- en regensensoren en geïntegreerde camera's. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert. 

Autoruiten van de hoogste kwaliteit

De Voorruitspecialist werkt uitsluitend met originele autoruiten van de bedrijven Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek zijn aan de originele ruit.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave - of voor informatie over de zij- en achterruiten - kunt u telefonisch - bel: 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie de paarse knop in de rechterkolom.

scheur autoruit

Over De Voorruitspecialist.be

goedkoop autoruit vervangen

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur