Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Prijs Vervangen Voorruit

Wat is de prijs voor het vervangen van uw voorruit? Bij De Voorruitspecialist kunt u dit zelf direct berekenen met onze handige Calculator. In slechts 4 stappen ziet u de beschikbare voorruiten en prijzen. De Voorruitspecialist heeft de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. Daarbij bieden wij service op locatie en lage voorrijkosten.

U kunt ook 078 480 639 bellen, zodat wij u direct kunnen vertellen wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Uiteraard is het ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of om meteen een afspraak te maken. Bent u verzekerd tegen voorruitschade, lees hier dan meer.

Voorruiten vervangen is onze specialiteit

Voorruitschade (krassen, sterretjes, barsten, scheuren of erger) ontstaat vaak tijdens het rijden en meestal op ongelukkige momenten. Niet alleen wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, het liefst ook tegen zo laag mogelijke kosten. Bij De Voorruitspecialist is dat allemaal mogelijk. Wij zijn reeds 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Een van onze medewerkers komt op het afgesproken tijdstip en desgewenste locatie langs en om uw voorruit binnen slechts 45 minuten te vervangen.

Experts in voorruit vervanging

Het vervangen van de voorruit van uw auto is een complexe aangelegenheid, die alleen met de juiste kennis en gereedschappen uitgevoerd kan worden. Daarbij worden in voorruiten de nieuwste technologieën toegepast, zoals verwarmingselementen, licht- en regensensoren en met regelmaat geïntegreerde camera's. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert. Een schadeloze voorruit is belangrijk: het bepaalt voor uw veiligheid tijdens het rijden!

Service op locatie

Als uw voorruit vervangen moet worden, komen wij zo snel mogelijk naar u toe met het juiste materiaal en glas. Wij plannen samen met u de juiste dag en tijd om uw voorruit te vervangen.

kosten voorruit vervangen berekenen met de calculator

Vanzelfsprekend komen wij op de dag van de afspraak naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruit zo snel mogelijk.

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Als u een glasbreukverzekering heeft, dan zal de reparatie van uw autoglas u helemaal niets kosten.

Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat wij geen dure reclames, panden en klantenservice-medewerkers hebben! Daarom kunnen mij met zekerheid vaststellen dat we dan ook de goedkoopste van Vlaanderen zijn.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Over ons

voorruit kosten vervangen

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
 • Laagste prijzen voor voorruiten van Vlaanderen!
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: voorruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur