Service en beoordelingen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Service en beoordelingen

De Voorruitspecialist biedt de goedkoopste service de regio. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u zelf berekenen met onze calculator. Bij het plannen van een afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.). Meestal duurt dit ongeveer een uur. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Service aan huis

Veiligheid staat bij ons voorop. Als u een scheur, barst of ster in uw autoruit heeft dan wilt u waarschijnlijk geen meter meer rijden. Daarbij is het ook ontzettend gevaarlijk om te doen. Wij adviseren u dan ook om uw voorruit zo snel mogelijk te laten vervangen. En dat doen wij met autoruiten van de hoogste kwaliteit, maar voor de scherpste prijzen!

Onze gecertificeerde monteurs komen bij u thuis of op het werk, wat u het beste uitkomt. Zodra u een afspraak heeft gemaakt, laten wij u weten rond hoe laat we bij u zijn en desgewenst bellen wij u een half uur van tevoren. Op het door ons geleverde werk zit tevens 10 jaar garantie!

Dit kunnen wij natuurlijk zelf vinden, maar het is ook belangrijk wat de klanten vinden. Wij hebben een 9,7 als beoordeling en daar zijn wij trots op! Klik hier voor alle Kiyoh beoordelingen

 

Voorruitspecialist bus

Beoordelingen

Tom de Bruin         9
Zeer goed prijs kwaliteit, vlotte en correcte medewerker.

                  

Baudewyn Erwin      10
Voor een minimale prijs een uitstekende kwaliteit. Ook zeer aangenaam is dat men de herstelling thuis komt uitvoeren. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

 

Evi                                        8
– helft van de prijs in vergelijking met Carglass
– komen aan huis zonder meerprijs
– 10 jaar garantie op ruit

 

Onselaere David     9
Snel en vlotte installatie
Zeer vriendelijk en correct
Sterretje autoruit

Direct een afspraak maken?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Wij plannen samen met u een afspraak in op de datum en locatie naar keuze. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!