Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Nieuwe Voorruit

Heeft u een nieuwe voorruit nodig? Dan bent u bij De Voorruitspecialist.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor uw nieuwe voorruit. Het is ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook eenvoudig berekenen met onze calculator.

Nieuwe voorruiten plaatsen is onze specialiteit

Schade aan uw voorruit is altijd vervelend. Daarom wilt u ook dat dit zo snel en goedkoop mogelijk wordt opgelost. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten.

Het vervangen van uw voorruit is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden de nieuwste technologiëen toegepast, zoals verwarmingselementen, licht- en regensensoren en geïntegreerde camera's. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen.

Onze procedure

Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs: op het werk of bij u thuis.

Op de dag van de afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruit binnen 45 minuten. De prijs van een nieuwe voorruit wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Als u een glasbreukverzekering heeft, dan zal de reparatie van uw autoglas u helemaal niets kosten. Wij zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs leveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator.

kosten autoruit vervangen berekenen met de calculator

Losse verkoop voorruiten

U kunt bij ons terecht voor de losse verkoop van voorruiten. Hierbij rekenen wij de kosten van de autoruit en eventuele afleverkosten. Natuurlijk is zelf ophalen ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u ons het beste rechtstreeks bellen op: 078 480 639.
 

nieuwe voorruit

Over De Voorruitspecialist

Autoruit vervangen

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: autoruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Verzekerd tegen glasbreukschade? Kijk dan hier.
 • Originele autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn
 • Nieuwe voorruiten van bijna alle automerken en typen
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
 • Heeft u een andere vraag, bel dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
 

Autoruit vervangen

© 2019 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur