Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Goedkope Voorruit Auto

Goedkope voorruit auto gezocht? Dan bent u bij De Voorruitspecialist.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de goedkoopste voorruiten en service van Vlaanderen. En onze geleverde voorruiten zijn natuurlijk van topkwaliteit: autoglas dat identiek is en dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke voorruit.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor uw nieuwe voorruit. Het is ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u simpel berekenen met onze calculator.

Schade aan uw voorruit?

Voorruitschade is altijd vervelend en gebeurt altijd op een uiterst verkeerd moment. Daarom wilt u ook dat dit zo snel en goedkoop mogelijk wordt opgelost. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Een van onze medewerkers komt op de desgewenste locatie langs en vervangt uw voorruit binnen een half uur.

Het vervangen van de voorruit van uw auto is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden de nieuwste technologiëen toegepast, denk hierbij aan verwarmingselementen, licht- en regensensoren etc. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven voor wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert. De auto voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Prijsopgave aanvragen of afspraak maken

Een afspraak maken bij De Voorruitspecialist is een mum van tijd gebeurd. Vooraf geven we u altijd eerst een kostenindicatie. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Bent u verzekerd tegen glasbreuk schade, lees dan hier meer.

U kunt uiteraard eerst een prijsopgave aanvragen via het formulier (zie de paarse button in de rechterkolom) of aan de hand van onze handige calculator.

Op de dag van de afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw voorruit binnen een half uur. De oude, kapotte voorruit wordt door ons afgevoerd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Op het door ons geleverde werk zit tevens 10 jaar garantie!

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Bent u geïnteresseerd in een losse verkoop van een voorruit? Dat is uiteraard ook mogelijk. Hierbij rekenen wij slechts de kosten van de autoruit en eventuele afleverkosten. Natuurlijk is zelf ophalen ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u ons het beste rechtstreeks bellen op: 078 480 639.

goedkope voorruiten

Over De Voorruitspecialist

Auto voorruit vervangen

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Het werkgebied is Luik, Antwerpen, Limburg, Oost- & West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: voorruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Originele autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn
 • Voorruiten van bijna alle automerken en typen. In de calculator kunt u zien wat de kosten zijn voor een losse voorruit
 • Voor overige informatie belt u 078 480 639.

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren.

Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur