Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Kostprijs nieuwe voorruit

De kostprijs van een nieuwe voorruit berekent u snel met onze calculator. Vul uw automerk, model, type en bouwjaar in en u ziet in enkele seconden de beschikbare voorruiten en prijzen. Wij kunnen met genoegen vaststellen dat De Voorruitspecialist de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen heeft!

Uiteraard is het ook mogelijk om snel en eenvoudig telefonisch contact met ons op te nemen. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen of is het mogelijk direct een afspraak te maken. Bent u verzekerd tegen voorruitschade, lees dan hier meer.

Bereken de Kostprijs met onze Calculator

U kunt zelf hieronder de kosten van een nieuwe voorruit berekenen. Na het invullen van het calculator-formulier ontvangt u binnen enkele minuten de prijsaanvraag in uw mailbox.

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen een half uur. Samen met u plannen we de juiste datum en tijd zodat uw voorruit vervangen kan worden.

Op de dag van de afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruit zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Aangezien wij geen dure bedrijfspanden en reclame kennen, kunnen mij met zekerheid vaststellen dat we dan ook de goedkoopste voorruiten en service van Vlaanderen hebben.

Voorruitschade

Wij weten hoe vervelend voorruitschade is en daarbij komt dit altijd op een ongelegen tijdstop. Vaak gebeurt dit tijdens het autorijden, waarbij er sprake is van steenslag en er stukjes asfalt, (kleine) steentjes, grind of andere materialen uw voorruit flink kunnen beschadigen. Hierdoor ontstaan er meestal kleine beschadigingen, zoals een sterretje of barst. Ook door botsingen of andere incidenten kan dit in de ruit ontstaan. Dergelijke schade kan snel verergeren, waarbij er sprake is van grote scheuren. Dit is vrij gevaarlijk, aangezien dit uw zicht tijdens het autorijden belemmert.

U wilt natuurlijk dat autoruitschade zo snel en goedkoop mogelijk wordt opgelost. De gespecialiseerde medewerkers weten exact elke autoruit in een mum van tijd te vervangen. Wij scholen ons dan ook met regelmaat zodat wij altijd op de hoogte zijn van wat betreft de nieuwste ontwikkelingen, zoals verwarmingselementen en camera's, en zorgen hiermee dat na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Over De Voorruitspecialist

kostprijs nieuwe voorruit

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: voorruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Verzekerd tegen glasbreukschade? Kijk dan hier.
 • Voor overige informatie belt u 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur