Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Glasbreukschade

Heeft uw glasbreukschade opgelopen door bijvoorbeeld steenslag, een inbraak of een ongeluk? Geen zorgen, bij De Voorruitspecialist bent u aan het goede adres. Wij kunnen door onze scherpe prijzen met zekerheid zeggen dat wij de goedkoopste van Vlaanderen zijn! Niet alleen door de goedkope voorruiten, maar ook door onze (mobiele) service. En als u een glasbreuk verzekering heeft, kost een voorruit vervanging u zelfs helemaal niets!

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw voorruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u eenvoudig berekenen met onze calculator.

Schade aan uw voorruit?

Glasbreuk en dergelijke ruitschade in voorruit ontstaat meestal gedurende het autorijden zelf. Tijdens de autorit kunnen stukjes asfalt, kiezelsteentjes of andere voorwerpen op de weg opspringen en daarmee uw voorruit flink beschadigen. Glasbreukschade is enorm vervelend en komt ook altijd op een verkeerd moment. Bovendien is het erg hinderlijk én gevaarlijk om door te blijven rijden met een sterretje of andere beschadiging, omdat dit snel een grotere barst of scheur kan worden. Het is verstandig uw autoruitschade snel te laten herstellen. Daarbij, uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Glasbreuk verzekering?

Als u een autoverzekering hebt - zoals bijvoorbeeld een WA-verzekering met (kleine) omnium, beperkt of volledig casco of ander aanvullend pakket heeft afgesloten - dan is glasbreukschade meestal gedekt. Het claimen van deze schade heeft ook geen enkel effect op uw autoverzekeringspremie. De Voorruitspecialist werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen en handelt het dossier rechtstreeks met uw makelaar of verzekeringsmaatschappij af. Een voorruit vervanging bij ons kost u dus helemaal niets!

U hoeft enkel een afspraak te maken, wij doen de rest. Lees er hier meer over of maak direct een afspraak (geef hierbij onderin het formulier aan bij welke verzekeraar u een pakket heeft afgesloten).

Onze procedure

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Samen met u plannen we de juiste datum en tijd zodat uw voorruit vervangen kan worden. Een van onze medewerkers komt op de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.)  en vervangt uw ruit binnen een half uur. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Wij kunnen met zekerheid vaststellen dat we dan ook de goedkoopste van Vlaanderen zijn.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle voorruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit beschikbaar hebben als we deze komen vervangen.
 

Calculator Voorruitspecialist

Over De Voorruitspecialist

glasbreukschade

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
 • De meeste klanten vragen ons eerst naar de kosten maar u kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken
 • Originele autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Mobiele service: autoruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten 
 • Voor meer of overige informatie belt u: 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur