Glasbreuk Verzekering Ethias Verzekering

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Glasbreuk Verzekering Ethias Verzekering

Heeft u bij Ethias Verzekering een (auto)verzekering lopen en heeft u hier onder andere een glasbreuk verzekering? Dan kunt u uw auto bij ons laten herstellen. Een voorruit vervanging bij De Voorruitspecialist kost u helemaal niks. De Voorruitspecialist werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen waaronder Ethias en behandelt het dossier rechtstreeks met jouw makelaar of verzekeringsmaatschappij af. Dat betekent dat je nooit zelf financieel hier hoeft tussen te komen. Je hoeft enkel een afspraak te maken, de Voorruitspecialist doet de rest.

Voordelen van glasbreukverzekering

Als u bij Ethias Verzekering een autoverzekering (en bijvoorbeeld een optionele waarborgen zoals de omniumverzekering) heeft, betekent dit dat u hier zelf nooit financieel tussen hoeft te komen. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraakformulier in te vullen en onderaan aan te geven dat u verzekerd bent bij Ethias tegen glasbreukschade. Bellen en direct een afspraak maken kan natuurlijk ook op: 078 480 639. De Voorruitspecialist doet de rest. Wat kunt van ons verwachten?:

 • Een afspraak maken gaat eenvoudig en snel.
 • We komen naar u toe en vervangen of herstellen uw autoruit thuis of op het werk. Zo verliest u geen tijd.
 • U krijgt 10 jaar garantie. Zowel op de plaatsing van het glas, waterdichtheid en de gebruikte materialen.

Niet verzekerd?

Weet u niet zeker of u verzekerd bent voor voorruitschade? Bereken dan de kosten van uw nieuwe voorruit hieronder. Na het invullen van het calculator formulier ontvangt u binnen enkele minuten de prijsaanvraag in uw mailbox.

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Over de Voorruitspecialist

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Het werkgebied is Luik, Antwerpen, Limburg, Oost- & West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: voorruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Originele autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn
 • Voorruiten van bijna alle automerken
 • Voor overige informatie belt u 078 480 639.
autoglas voorruitspecialist

Afspraak maken?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!