Glasbreuk verzekering

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Glasbreuk verzekering

Als u een glasbreukverzekering heeft, dan zal het herstel of de vervanging van uw autoruit u niets kosten. De Voorruitspecialist handelt dan namelijk alles rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. Dit heeft ook geen effect op uw autoverzekeringspremie.

Glasbreuk auto

Een glasbreuk in uw autoruit ontstaat meestal tijdens het rijden zelf. Meestal is er sprake van steenslag, waarbij stukjes asfalt, steentjes of andere voorwerpen uw voorruit flink kunnen beschadigen. Glasbreukschade is enorm vervelend en komt ook altijd op een verkeerd moment. Bovendien is het erg onverstandig om door te blijven rijden met een sterretje of andere beschadiging, omdat dit snel een grotere barst kan worden.

Een kleine steenslag is in principe te repareren, maar wij adviseren altijd om de voorruit in zijn geheel te vervangen. Sterreparaties zijn altijd maar tijdelijke aard en qua kosten bent u met een nieuwe voorruit niet veel duurder uit. Daarbij, uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Calculator

De calculator werkt op dit moment niet. Je kan een prijsopgave aanvragen, dan nemen we spoedig contact met je op.

Glasbreukverzekering? Geen extra kosten!

De Voorruitspecialist werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen van België en handelt het dossier rechtstreeks met uw makelaar of verzekeringsmaatschappij af. Dat betekent dat u hier nooit zelf financieel hoeft tussen te komen. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraakformulier in te vullen en onderaan in het formulier in het kopje ‘verzekeraar’ aan te geven dat u verzekerd bent tegen glasbreukschade. Bellen kan natuurlijk ook op: 078 480 639. De Voorruitspecialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op en doet de rest.

  • Een afspraak maken gaat eenvoudig en snel
  • Mobiele service: We komen naar u toe en vervangen of herstellen uw autoruit thuis of op het werk. Zo verliest u geen tijd
  • U krijgt 10 jaar garantie. Zowel op de plaatsing van het glas, waterdichtheid en de gebruikte materialen
autoglas voorruitspecialist

Geen verzekering?

Weet u niet zeker of u verzekerd bent voor voorruitschade? Bereken dan de kosten van uw nieuwe voorruit in de calculator. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen enkele minuten de prijsaanvraag in uw mailbox.

Hoogwaardige kwaliteit

Het team van De Voorruitspecialist heeft ruim 20 jaar ervaring in de autoruitenbranche! Wij hebben diverse monteurs in dienst die dagelijks op pad gaan om voorruiten te vervangen. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze autoruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele autoruit die we vervangen.

De Voorruitspecialist onderscheidt zich door de korte lijnen, het vakmanschap en de flexibiliteit. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan centraal. Het werkgebied is Luik, Antwerpen, Limburg, Oost- & West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Erkend door vele verzekeringsmaatschappijen

De Voorruitspecialist is erkend door onder andere de volgende maatschappijen:

– Aedes
– Allianz
– Amlin
AXA
Baloise Insurance
– BDM
– Belfius
Corona Direct
DVV
Ethias
– Foyer
– Federale Verzekering
ING
– KBC
– Lalux Assurances
– Optimco Verzekeringen
– Partners Verzekeringen
– P&V Verzekeringen
– TVM Verzekeringen
Vivium Assurances

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!