Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Glasbreuk Auto

Heeft uw auto glasbreuk schade door bijvoorbeeld steenslag of een ongeluk opgelopen? Bij De Voorruitspecialist bent u aan het goede adres. Wij kunnen door onze scherpe prijzen met zekerheid zeggen dat wij de goedkoopste van Vlaanderen zijn! Niet alleen door de goedkope voorruiten, maar ook door onze (mobiele) service. En als u een glasbreuk verzekering heeft, kost een voorruit vervanging u zelfs helemaal niets!

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw voorruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Glasbreukschade

Een glasbreuk in uw autoruit ontstaat meestal tijdens het rijden zelf. Meestal is er sprake van steenslag, waarbij stukjes asfalt, steentjes of andere voorwerpen uw voorruit flink kunnen beschadigen. Glasbreukschade is enorm vervelend en komt ook altijd op een verkeerd moment. Bovendien is het erg onverstandig om door te blijven rijden met een sterretje of andere beschadiging, omdat dit snel een grotere barst kan worden.

Een kleine steenslag is in principe te repareren, maar wij adviseren altijd om de voorruit in zijn geheel te vervangen. Sterreparaties zijn altijd maar tijdelijke aard en qua kosten bent u met een nieuwe voorruit niet veel duurder uit. Daarbij, uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Glasbreuk verzekering?

Heeft u een glasbreuk verzekering afgesloten? Dan kost een voorruit vervanging bij De Voorruitspecialist u helemaal niks. De Voorruitspecialist werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen en handelt het dossier rechtstreeks met uw makelaar of verzekeringsmaatschappij af. Dat betekent dat u nooit zelf financieel hoeft tussen te komen. U hoeft enkel een afspraak te maken, de Voorruitspecialist doet de rest. Lees er hier meer over of maak direct een afspraak (geef dan onderin het formulier aan bij welke verzekeraar u een pakket heeft afgesloten).

Onze procedure

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van auto- en voorruiten. Onze medewerkers komen op de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.)  en vervangen uw ruit binnen een half uur. Samen met u plannen we de juiste datum en tijd zodat uw voorruit vervangen kan worden. Wij scholen ons met regelmaat zodat ook wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er dus voor dat ook na de werkzaamheden dat alles perfect functioneert.

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Aangezien wij geen dure bedrijfspanden en reclame kennen, kunnen wij met zekerheid vaststellen dat we dan ook de goedkoopste van Vlaanderen zijn.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle voorruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit beschikbaar hebben als we deze komen vervangen.

Calculator Voorruitspecialist

Over De Voorruitspecialist

glasbreuk auto

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
 • De meeste klanten vragen ons eerst naar de kosten maar u kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken
 • Originele autoruiten die volgens de OEM-normen geproduceerd zijn
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Mobiele service: autoruit vervanging op de locatie van uw keuze!
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten 
 • Voor meer of overige informatie belt u: 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.


Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
 

Autoruit vervangen

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur