Nieuwe voorruit

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Nieuwe voorruit

Heeft u een nieuwe voorruit nodig? Dan bent u bij de Voorruitspecialist aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor uw nieuwe voorruit. Het is ook mogelijk ons te mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook eenvoudig berekenen met onze calculator.

Nieuwe voorruiten plaatsen is onze specialiteit

Schade aan uw voorruit is altijd vervelend. Daarom wilt u ook dat dit zo snel en goedkoop mogelijk wordt opgelost. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten.

Het vervangen van uw voorruit is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden de nieuwste technologieën toegepast, zoals verwarmingselementen, licht- en regensensoren en geïntegreerde camera’s. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen.

Sterretje autoruit

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Onze procedure

Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs: op het werk of bij u thuis. Op de dag van de afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruit binnen ongeveer een uur. De prijs van een nieuwe voorruit wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Als u een glasbreukverzekering heeft, dan zal de reparatie van uw autoglas u helemaal niets kosten. Wij zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs leveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator.

Losse verkoop voorruiten

U kunt bij ons terecht voor de losse verkoop van voorruiten. Hierbij rekenen wij de kosten van de autoruit en eventuele afleverkosten. Voor meer informatie hierover kunt u ons het beste bellen.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruit merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!