Barst voorruit

Scherp geprijsd en service ter plaatse

Barst voorruit

Heeft u een barst in uw voorruit die hersteld moet worden? Dan bent u bij de Voorruitspecialist aan het goede adres. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service ter plaatse en scherpe prijzen

Niet teveel betalen om een barst in uw voorruit te herstellen? Bel of mail dan De Voorruitspecialist. Wij komen bij u ter plaatse en herstellen uw voorruit zo snel mogelijk. Voor grote of kleine barsten, maar ook scheuren: wij herstellen deze tegen de scherpste prijzen. Onze prijs voor de herstelwerkzaamheden aan uw voorruit is inclusief BTW en montage en mobiele service.

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost!
Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Barst in uw voorruit?

Bij een barst is het eigenlijk niet meer mogelijk om een voorruit te herstellen. Mocht dit het geval zijn, dan dient de voorruit in zijn geheel vervangen te worden. De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze autoruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle voorruiten die we monteren dezelfde kwaliteit hebben als de originele autoruit.

Sterretje autoruit

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Via deze link vindt u een compleet overzicht van alle automerken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!