Autoruit met verwarming vervangen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Autoruit met verwarming vervangen

Een autoruit met verwarming vervangen? Voor De Voorruitspecialist is dit natuurlijk geen enkel probleem. Zelfs autoruiten met de nieuwste technologische toepassingen vervangen wij in een mum van tijd. En tegen de scherpste prijzen. U kunt de kosten voor een nieuwe voorruit voor uw auto berekenen met onze handige calculator. In slechts 4 stappen ziet u de beschikbare ruiten en prijzen. De Voorruitspecialist kan met zekerheid zeggen dat ze de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen hebben. Daarnaast bieden wij service op locatie en lage voorrijkosten. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken.

Calculator

De calculator werkt op dit moment niet. Je kan een prijsopgave aanvragen, dan nemen we spoedig contact met je op.

Autoruiten vervangen is onze specialiteit

Het vervangen van een autoruit is een complexe aangelegenheid. Tegenwoordig worden nieuwste technologieën toegepast, die zich ook in het venster bevinden. Licht- en regensensoren en geïntegreerde camera’s bijvoorbeeld. Verwarmingselementen komen ook veelvuldig voor. Autokopers kiezen hiervoor, aangezien zij op koude dagen niet meer hoeven te krabben. Dit systeem bestaat simpel gezegd uit een diverse gloeidraadjes – net zoals dat bij een achterruit verwarming gebeurt – al heeft Volkswagen in 2017 ook een voorruit ontwikkeld met een dun laagje zilver. Dit flinterdunne laagje transparante zilver zet elektriciteit om in warmte. Zodoende is het mogelijk dat de voorruit snel ontdaan wordt van ijs of condens. Autoglas bestaat daarnaast uit een complexe samenstelling van laagjes. In het geval van voorruitschade (krassen, sterretjes, barsten, scheuren, steenslag of erger) zorgt de structuur van de autoruit er dan ook voor dat deze niet kan verbrijzelen.

Sterretje autoruit

Omdat de technologie rondom voorruiten, waaronder voorruiten met verwarmingselementen, dus ook veranderd, scholen de medewerkers van De Voorruitspecialist zich met regelmaat. Zo blijft het team up-to-date voor wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen zij er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Scherpe prijzen en mobiele service

In het geval van ruitschade, wat vaak tijdens het autorijden zelf ontstaat, wilt u dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van auto- en voorruiten. U kunt als eerste het stappenplan van de calculator volgen of een prijsopgave invullen. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bent u verzekerd tegen glasbreukschade? Vul dan bij het afspraakformulier de naam van uw verzekeringsmaatschappij in of lees meer voor de diverse verzekeraars waar wij mee samenwerken.

Zodra u contact met ons opgenomen heeft, plannen wij met de juiste dag en tijd om uw voorruit te vervangen. Vanzelfsprekend komen wij op de dag van de afspraak naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruit zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruit merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!