Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Barst in Voorruit

Heeft u een barst in uw voorruit die hersteld worden? Dan bent u bij De Voorruitspecialist aan het goede adres.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service ter plaatse & scherpe prijzen

Niet teveel betalen om een barst in uw voorruit te herstellen? Bel of mail dan De Voorruitspecialist.

Wij komen bij u ter plaatse en herstellen uw voorruit zo snel mogelijk. Voor grote of kleine barsten, maar ook sterretjes of scheuren: wij herstellen deze tegen de scherpste prijzen.

Onze prijs voor de herstelwerkzaamheden aan uw voorruit is inclusief BTW en montage en mobiele service. 
 

Voorruit vervangen?

Bij een barst is het eigenlijk niet meer mogelijk om een voorruit te herstellen. Mocht dit het geval zijn, dan dient de voorruit in zijn geheel vervangen te worden.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze autoruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle voorruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele autoruit.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit zien met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie het de paarse knop in de rechterkolom.

Sterretje repareren

Over ons

Voorruit vervangen

  • Gecertificeerde monteur
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: wij herstellen de barst in uw voorruit waar u dat wilt!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.
 

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht voorruiten van alle merken. Ook voorruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste voorruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

 

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur