Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Barst in autoruit

Heeft u een barst in uw autoruit? Bij De Voorruitspecialist.be bent u aan het goede adres.

Onze gecertificeerde monteur komt bij u op locatie en vervangt uw autoruit vakkundig. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de het plaatsen van een nieuwe autoruit. U kunt ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of ga direct naar het afspraakformulier.

Service ter plaatse & scherpe prijzen

Niet teveel betalen om een barst in uw autoruit te herstellen? Bel of mail dan De Voorruitspecialist.

Wij komen bij u ter plaatse en vervangen uw autoruit zo snel mogelijk. Voor grote of kleine barsten, maar ook sterretjes of scheuren: wij herstellen deze tegen de scherpste prijzen.

Onze prijs voor de herstelwerkzaamheden aan uw voorruit is inclusief BTW en montage en mobiele service. 
 

Autoruit vervangen?

Het is niet altijd mogelijk om een autoruit te herstellen. Sterker nog, in de meeste gevallen zullen wij de autoruit in zijn geheel vervangen. Bij een barst heeft het vaak geen zin om dit te repareren, aangezien dit van tijdelijke aard is. Vaak is het zelfs onmogelijk om hier aan te beginnen en is een voorruit vervangen de enige optie.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Deze ruiten zijn volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit zien met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie het de paarse knop in de rechterkolom.

Sterretje repareren

Over ons

Voorruit vervangen

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit plaatsing op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.
 

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook voorruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste voorruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

© 2019 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur