Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Autoruit vervangen

Woont u in de provincies Limburg, Antwerpen, Oost-, of West Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Luik en moet uw autoruit vervangen worden? Bij De Voorruitspecialist.be bent u aan het goede adres: wij zijn namelijk de goedkoopste van Vlaanderen!

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service op locatie & scherpe prijzen

Zoekt u een bedrijf dat tegen een goede prijs uw autoruit vervangt, dan is De Voorruitspecialist de beste optie. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen een half uur.

Wij komen naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen uw autoglas zo snel mogelijk. Wij kennen de scherpste prijzen in de regio.

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Autoruiten van de hoogste kwaliteit

In de meeste gevallen van wat betreft autoruitschade adviseren wij om de autoruit in zijn geheel te vervangen. Immers is het herstellen van de kleinste sterretjes, barstjes en scheurtjes maar van tijdelijke aard. In de loop der tijd kan dit tot meer schade leiden. Daarnaast zijn de totale kosten vaak niet eens veel hoger.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele auto- en voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit hebben als we deze komen vervangen.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - bel: 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie de paarse knop in de rechterkolom.

Autoruit vervangen

Over De Voorruitspecialist.be

Autoruit vervangen

 • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
 • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
 • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
 • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
 • Verzekerd tegen glasbreukschade? Kijk dan hier.
 • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
   

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.
 

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur