Autoruit plaatsen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Autoruit plaatsen

Woont u in de provincies Limburg, Antwerpen, Oost-, of West Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Luik en moet er een nieuwe autoruit geplaatst worden? Bij De Voorruitspecialist bent u aan het goede adres.. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

De scherpste prijzen en op locatie

Tijdens het rijden hebt u schade opgelopen aan uw autoruit: een sterretje, krassen, een barst of misschien zelfs een scheur. Het is gevaarlijk om op deze manier verder te rijden. Een kleine beschadiging aan uw autoruit kan namelijk snel leiden tot meer schade. Terwijl andere bedrijven mogelijk een sterretje of andere vorm van schade repareren, weten wij dat dit slechts van tijdelijk aard is. Daarom adviseren wij altijd om een geheel nieuwe autoruit te laten monteren. De Voorruitspecialist is dan ook de beste partij die voor een goede prijs een nieuwe autoruit laat plaatsen.

Wij komen naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen uw autoruit zo snel mogelijk. Wij kennen de scherpste prijzen in de regio. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

autoglas voorruitspecialist

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Autoruiten van de hoogste kwaliteit

In de meeste gevallen van wat betreft autoruitschade adviseren wij om de autoruit in zijn geheel te vervangen. Immers is het herstellen van de kleinste sterretjes, barstjes en scheurtjes maar van tijdelijke aard. In de loop der tijd kan dit tot meer schade leiden. Daarnaast zijn de totale kosten vaak niet eens veel hoger.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele auto- en voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit hebben als we deze komen vervangen.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruiten. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!