Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Autoruit plaatsen

Woont u in de provincies Limburg, Antwerpen, Oost-, of West Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Luik en moet er een nieuwe autoruit geplaatst worden? Bij De Voorruitspecialist.be bent u aan het goede adres.

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook direct mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze handige calculator.

De scherpste prijzen & op locatie

Tijdens het rijden hebt u schade opgelopen aan uw autoruit: een sterretje, krassen, een barst of misschien zelfs een scheur. Het is gevaarlijk om op deze manier verder te rijden. Een kleine beschadiging aan uw autoruit kan namelijk snel leiden tot meer schade. Terwijl andere bedrijven mogelijk een sterretje of andere vorm van schade repareren, weten wij dat dit slechts van tijdelijk aard is. Daarom adviseren wij altijd om een geheel nieuwe autoruit te laten monteren. De Voorruitspecialist is dan ook de beste partij die voor een goede prijs een nieuwe autoruit laat plaatsen.

Wij komen naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen uw autoruit zo snel mogelijk. Wij kennen de scherpste prijzen in de regio. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. 

Autoruiten van de hoogste kwaliteit

In de meeste gevallen van wat betreft autoruitschade adviseren wij om de autoruit in zijn geheel te vervangen. Immers is het herstellen van de kleinste sterretjes, barstjes en scheurtjes maar van tijdelijke aard. In de loop der tijd kan dit tot meer schade leiden. Daarnaast zijn de totale kosten vaak niet eens veel hoger.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele auto- en voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit hebben als we deze komen vervangen.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch - bel: 078 480 639 - opvragen of via het formulier: zie de paarse knop in de rechterkolom.

Autoruit vervangen

Over De Voorruitspecialist.be

Autoruit plaatsen België

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit plaatsing op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.
 

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.
  

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur