Autoruit kopen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 078 480 639

Autoruit kopen

Wilt u een nieuwe autoruit kopen omdat uw huidige autoruit beschadigd of kapot is? De Voorruitspecialist heeft de goedkoopste voorruiten van Vlaanderen. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Daarbij bieden wij service op locatie en vervangen wij uw voorruit in ongeveer een uur. Eveneens is losse verkoop van autoruiten natuurlijk mogelijk. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Losse verkoop autoruiten

U kunt bij ons terecht voor de losse verkoop van voorruiten. Hierbij rekenen wij de kosten van de autoruit en afleverkosten.  Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit.

Voor meer informatie hierover kunt u ons het beste rechtstreeks bellen op 078 480 639.

autoglas voorruitspecialist

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Autoruit vervangen

Als u een nieuwe autoruit wil kopen, adviseren wij u om de voorruit door ons te laten vervangen. Het vervangen van een kapotte autoruit is immers een complexe aangelegenheid.

Tegenwoordig worden de nieuwste technologieën toegepast, die zich ook in het venster bevinden, zoals verwarmingselementen, licht- en regensensoren en geïntegreerde camera’s. Daarbij bestaat autoglas uit een complexe samenstelling van laagjes, die ervoor zorgen dat uw ruit niet kan verbrijzelen. Wij scholen ons met grote regelmaat, zodat wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert. Uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Onze medewerkers zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen ongeveer een uur. Op de dag van de afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en monteren uw autoruit zo snel mogelijk.

Kosten

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit berekenen met onze calculator.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruiten. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!