Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Autoglas reparatie

Woont u in Limburg, Antwerpen, Oost-, of West Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Luik en heeft u een autoglas reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze gecertificeerde monteur komt bij u op locatie en repareert of vervangt uw autoglas vakkundig. Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de herstelwerkzaamheden of een eventuele vervanging van uw autoglas.

Service ter plaatse & scherpe prijzen

Wilt u niet tegen hoge kosten aanlopen om schade aan uw autoglas te repareren, dan is De Voorruitspecialist de aangewezen persoon.

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen een half uur.

Wij komen bij u ter plaatse en herstellen uw autoglas zo snel mogelijk. Voor sterretjes, barsten of scheuren: wij vervangen de ruit tegen scherpe prijzen.

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Aangezien wij geen dure bedrijfspanden en reclame kennen, kunnen mij met zekerheid vaststellen dat we dan ook de goedkoopste van Vlaanderen zijn.

Autoglas vervangen?

Het is niet altijd mogelijk om uw glasschade te repareren. In het geval van schade adviseren wij om de autoruit in zijn geheel te vervangen. Een kleine reparatie is vaak maar van tijdelijke aard en het vervangen van het autoglas kost evenveel werk als een kleine reparatie.

De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd en komen rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit die we vervangen.

U kunt zelf de kosten van een nieuwe voorruit zien met onze calculator. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch opvragen (bel: 078 480 639) of via het formulier: zie de paarse knop in de rechterkolom.

Autoglas reparatie

Over De Voorruitspecialist.be

Voorruit vervangen

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews). Direct een afspraak maken?
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
        

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.
 

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur