Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Achterruit vervangen

Schade aan een van uw ruiten kan eenvoudig hersteld worden. Ook als het nodig is om uw achterruit te vervangen. De Voorruitspecialist is niet alleen expert in het vervangen van voorruiten, ook achterruiten vervangen wij in mum van tijd. Daarbij zijn wij de goedkoopste van Vlaanderen!

Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw achterrruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. Vermeld hierbij wel dat het om een achterruit gaat.

Service op locatie & scherpe prijzen

Normaal onstaat ruitschade vaak tijdens het autorijden. Meestal is er sprake van steenslag, waarbij stukjes asfalt, steentjes of andere voorwerpen uw autoruit flink kunnen beschadigen. Bij schade aan uw achterruit zien wij vaak dat deze kapot is geslagen bij een autoinbraak. Of er is een zwaar voorwerp op uw achterruit gevallen. Aangezien een achterruit vaak bestaat uit gehard glas komt het vaak voor dat deze bij grote schade direct versplinterd. Rijden met dergelijke schade is natuurlijk onmogelijk en ook niet toegestaan. Gaat het om flinke barsten of krassen? Dan adviseren wij alsnog om de achterruit zo spoedig mogelijk te vervangen, aangezien deze alsnog snel kan versplinteren.

Onze procedure

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voor- en achterruiten. Aangezien dit een complexe aangelegenheid is, scholen wij ons met regelmaat zodat ook wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden dat alles perfect functioneert.

Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen deze ruit binnen een half uur. Als er sprake is van gebroken glas verwijderen we dit direct. Wij zorgen er eveneens voor dat de achterruit netjes gemonteerd en oude lijmresten en raambubbers worden verwijderd. Na de montage adviseren wij overigens de speciale kit minstens 1 uur te laten drogen.

Afspraak inplannen

Samen met u plannen wij de juiste datum en tijd zodat uw achterruit vervangen kan worden.

Vanzelfsprekend komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen uw achterruit zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat wij geen dure reclames, panden en klantenservice-medewerkers hebben!

Ruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voor- en achterruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. 

Over De Voorruitspecialist

Autoruit vervangen

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
     

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe  voordelig wij zijn.
 

Voorruit vervanging nodig?

Klik hier voor een compleet overzicht autoruiten van alle merken. Ook voorruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

© 2020 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur