Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Limburg, Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Luik. Bel 078 480 639 voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Klik hier

Service

De Voorruitspecialist biedt de goedkoopste service van Vlaanderen. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u zelf berekenen met onze calculator. Bij het plannen van een afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.). Meestal duurt dit niet langer dan een half uur. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Scherpe prijzen, mobiele service

Veiligheid staat bij ons voorop, als u een scheur, barst of ster in uw autoruit heeft dan wilt u waarschijnlijk geen meter meer rijden. Daarbij is het ook ontzettend gevaarlijk om te doen. Wij adviseren u dan ook om uw voorruit zo snel mogelijk te laten vervangen. En dat doen wij met autoruiten van de hoogste kwaliteit, maar voor de scherpste prijzen. Wij mogen met trots zeggen dat wij de goedkoopste van Vlaanderen zijn!

Onze gecertificeerde monteurs komen bij u thuis of op het werk, wat u het beste uitkomt. Zodra u een afspraak heeft gemaakt, laten wij u weten rond hoe laat we bij u zijn en desgewenst bellen wij u een half uur van tevoren. Op het door ons geleverde werk zit tevens 10 jaar garantie!

Dit kunnen wij natuurlijk zelf vinden, maar het is ook belangrijk wat de klanten vinden. Wij hebben een 9,7 als beoordeling en daar zijn wij trots op.

Sterretje repareren

Vrijblijvende prijsaanvraag Vul het contactformulier in of bel 078 480 639 voor  een prijsaanvraag. U hoort dan hoe voordelig wij zijn.

Beoordelingen

Tom de Bruin 1 1 1 1 1 9

Zeer goed prijs kwaliteit, vlotte en correcte medewerker.

Baudewyn Erwin 1 1 1 1 1 10

Voor een minimale prijs een uitstekende kwaliteit. Ook zeer aangenaam is dat men de herstelling thuis komt uitvoeren. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Evi 1 1 1 1 1 8

- helft van de prijs in vergelijking met Carglass
- komen aan huis zonder meerprijs
- 10 jaar garantie op ruit

Onselaere David 1 1 1 1 1 9

Snel en vlotte installatie
Zeer vriendelijk en correct


 

afspraak-maken

© 2019 De Voorruitspecialist - tel: 078 480 639 - btw: BE 0647.729.376

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur